Youtube
Youtube

Slovenci pišu: Dinamo odustao od Vipotnika, ali je zainteresiran za Kramariča i braniča Olimpije

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.04.23. | 18:50

Koliko ima istine u ovim navodima, ostaje za vidjeti...

Slovensko Delo danas je objavilo jednu dosta zanimljivu vijest, da je zagrebački Dinamo odustao od napadača Maribora Jana Vipotnika, Viole su za svojeg golgetera očito tražile previsoku cifuru, no to ne znači da je Dinamo skrenuo svoj fokus s Dežele. Barem ako je vjerovati Slovencima...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo je naime, okrenuo oči prema glavnome gradu, odnosno na igrače dva ljubljanska kluba, Olimpije i Brava!

Jedan od njih dvojice je 25-godišnji krilni napadač Martin Kramarič, dijete Maribora koji je s profesionalnim nogometom započeo na posudbi u Krškom, a od ljeta 2020. član je Brava za kojeg je ove sezone zabio 11 pogodaka u 30 utakmica i upisao šest asistencija. Bivši je mladi reprezentativac Slovenije, a za seniore je upisao samo jedan nastup, i to za B selekciju početkom 2017. protiv Finske.

Drugi igrač kojeg navodno pikira Dinamo je 19-godišnji stoper Marcel Ratnik koji je prošao sve omladinske kategorije ljubljanske Olimpije, a član je A selekcije novog prvaka Slovenije od ljeta 2021. Za A reprezentaciju Dežele još nije nastupio, a ove sezone je standardni stoper Olimpije te je u 32 utakmice zabio jednom i pritom upisao jednu asistenciju.

Koliko ima istine u ovim navodima ostaje za vidjeti... (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Olimpija LjubljanaNK BravoDinamo ZagrebSkupština GNK Dinamo

Ostale Vijesti