REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Sjajne vijesti za Tudora: Vraća mu se ozlijeđeni dvojac

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 16:42

Biancocelesti će otputovati u Liguriju kako bi se susreli s momčadi Alberta Gilardina u uvodnom susretu 33. kola Serie A

U 33. kolu Serie A susrest će se sutra od 18.30 Genoa i Lazio. Goste vodi Igor Tudor koji bi pred ovaj susret, trebao na raspolaganju imati Ciru Immobilea i Alessija Romagnolija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema pisanju talijanskih medija koji detaljno prate Lazio, talijanski bi dvojac trebao biti dostupan s obzirom na lakšu prirodu njihovih ozljeda. Immobile je imao problem s koljenom nakon što je ozljedu zaradio tijekom poraza u Derby della Capitaleu od Rome. Njegov sunarodnjak Romagnoli pretrpio je udarce u nogu u istoj utakmici, a obojica su preskočili pobjedu nad Salernitanom prošlog petka.

S druge strane, ostalim odsutnim igračima Lazija i dalje je potrebno dodatno vrijeme za oporavak. Ivan Provedel vjerojatno će se vratiti između kraja travnja i početka svibnja. Dakle, vratar bi se trebao vratiti na svoje mjesto između vratnica protiv Hellas Verone ili Monze.

Što se tiče Mattie Zaccagnija, povratak u srazu Coppa Italia protiv Juventusa sljedećeg utorka ostaje malo vjerojatan. Krilni igrač dobio je udarac nakon grubog starta Federica Gattija u prvoj utakmici polufinala.

Naposljetku, medicinsko osoblje Lazija pomno će pratiti Lucu Pellegrinija i Tatyja Castellanosa pa će pred samu utakmicu odlučiti hoće li ih Tudor moći koristiti protiv Genoe. Talijanski lijevi bek ima problema s gležnjem, dok argentinskog napadača muči zamor mišića. (g)



Tagovi

Igor TudorLazioSerie A

Ostale Vijesti