ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Sin nekadašnjeg napadača Dinama i Toulousea ostaje u Italiji, ali opet mijenja sredinu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.07.21. | 19:39

Nikako da se skrasi u jednom klubu…

Tomi Petrović uskoro će i službeno postati novi igrač talijanskog trećeligaša Lecca, javlja poznati talijanski novinar Nicolo Schira.

Petrović je prve nogometne korake napravio u Dinamu, a klub je napustio kao 15-godišnjak kad se zaputio put Austrije gdje ga je u svoje redove doveo današnji drugoligaš Grazer AK 1902.

Inače, Tomi je sin nekadašnjeg napadača Dinama Vladimira koji je u 1. HNL u dresovima Marsonije, Segeste, Croatije, Dinama, Zagreba, Međimurja i Croatije Sesvete skupio 175 nastupa i 46 pogotka.

Nakon dvije godine lutanja Austrijom, Petrović u čjeto 2017. godine prelazi u omladinski pogon Virtus Enelle. Nakon što se dokazao u mladoj momčadi (19 nastupa, 15 pogodaka), dobio je priliku zaigrati i za prvu momčad koja se natječe u Serie B. U drugom razredu talijanskog nogometa Petrović je skupio 17 nastupa i jedan pogodak, a proljetni dio prošle sezone proveo je na posudbi u Luccheseu gdje je skupio 21 nastup i četiri pogotka.

Iako je za Virtus Enellu ugovorno vezan još dvije godine, Petrović će ovog ljeta opet promijeniti sredinu. Lecco će biti njegova sljedeća postaja, za njega neće biti isplaćena nikakva odšteta, a u ovom trenutku nije poznata duljina ugovora.


Tagovi

EnellaSerie CTomi PetrovićtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti