Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Simić: "Od Livaje do Sentića - svi smo igrali obranu, borili se i disali kao jedan"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.11.22. | 20:41

Stoper Hajduka hvali atmosferu među igračima

Hajdukov stoper Stefan Simić nahvalio je momčadski duh nakon pobjede nad Osijekom, a za koji kaže da je neugodna momčad.

„Drago mi je što smo pobijedili, dali maksimum. Bili smo bolja momčad i zasluženo pobijedili. Prošlog vikenda u Zagrebu smo napravili kiks, pogrešku. Morali smo to danas učiniti. Jedna lasta ne čini proljeće. Idemo dalje“, rekao je Simić.

Stoper Bijelih je, znakovito, podvukao jednu jako važnu stvar koja se tiče Hajduka.

„Cijela momčad, od napadača Marka Livaje do Karla Sentića svi su igrali obranu, svi su se borili i disali kao jedan. Samo tako možemo do pobjede. Treba se maksimalno spremiti i ići razvaliti zadnje dvije utakmice“.

Hajdukov veznjak Lukas Grgić nakon pobjede nad Osijekom je rekao:

„Krenuli smo baš dobro. Prvih 20 minuta smo bili odlični, a onda malo pali. Bio je visok ritam, visoke lopte koje smo branili. U drugom dijelu smo izašli muški i zasluženo pobijedili“, rekao je Grgić, a zatim dodao:

„Skupili smo se u svlačionici, rekli da ništa nije izgubljeno, igramo na Poljudu, to je naš teren i tu samo mi odlučujemo tko će pobijediti. Hvala Bogu, tako je i bilo. Idemo odraditi do kraja fokusirano. Čeka nas teška utakmica u Bjelovaru, a onda idemo u Koprivnicu“, poručio je vezist Bijelih.



Tagovi

Stefan SimićHajdukNK Hajduk SplitNK OsijekOsijek

Ostale Vijesti