PABLO MORANO/Action Images
PABLO MORANO/Action Images

Simeone o Vrsaljkovom 'Hail Maryju' kojeg je El Pistolero pretvorio u pogodak: Šimin ulazak nije bio beznačajan

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.09.21. | 11:36

Atletico je slavio preokretom u 90. minuti utakmice.

Nogometaši Atletico Madrida jučer su upisali svoju četvrtu pobjedu u prvih šest prvenstvenih kola čime su, barem privremeno, opet došli do trona La Lige. Branitelj naslova je zamalo bačen na koljena nakon što je Mitrović poentirao na asistenciju Maksimovića, ali su preokretom u posljednjih 12 minuta uspjeli svladati Getafe rezultatom 1:2.

Oba pogotka je zabio – a tko drugi nego on – Luis Suarez, s tim da mu je za onaj drugi, u 90. minuti utakmice, asistirao Šime Vrsaljko koji je u igru ušao u 84. minuti.

Vrsaljkov 'Hail Mary' pronašao je glavu El Pistolera koji je još jednom pokazao kako su godine samo broj i kako je Barcelona grubo pogriješila kad ga je pustila da ode u redove jednog od najvećih rivala za svega pet milijuna eura.

“Ekipa je do samog kraja tražila pobjedu, dobro je koristila čovjeka više, a Vrsaljko je ušao da bi se dogodilo ono što se dogodilo”, izjavio je Simeone na konferenciji za medije nakon utakmice odigrane u madridskom predgrađu Getafe pa dodao:

„Lani smo također imali igrača više pa nismo zabili. Ovaj put smo dobro iskoristili igrača više. Šimin ulazak u igru nije bio beznačajan.”



Tagovi

Šime VrsaljkoLuis SuarezAtletico Madrid

Ostale Vijesti