Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Silvio Marić postao sportski direktor ambicioznog hrvatskog drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.03.22. | 15:45

Popularni Mara se vraća svojoj najvećoj ljubavi 15 godina nakon nogometnog umirovljenja

Rudeš, klub iz zapadnog dijela Zagreba, posljednjih godina rado udomljava bivše legende Dinama. Najsvježiji član te ergele je Silvio Marić (47) koji je zadužio ured na gornjim etažama kluba i od danas obnaša dužnost sportskog direktora kluba. Popularni Mara se vraća svojoj najvećoj ljubavi 15 godina nakon nogometnog umirovljenja s ciljem da klub ponovno zaigra u prvom razredu hrvatskog nogometa.

„Nakon što smo Mari prezentirali naše ambicije i planove nije dvojio ni sekunde i zbog toga smo ponosni smo što je odabrao naš klub za povratak nogometu“, rekao je direktor Rudeša Stipe Čondrić o Marićevom angažmanu. Zagrebački klub ovim potpisom potvrđuje ambicije o povratku u Prvu HNL, a trenutno je na drugom mjestu Druge HNL s 37 bodova, odnosno dva boda manje od vodećeg Varaždina. Sada preostaje za vidjeti je li Marić taj komadić slagalice koji će Rudešu pomoći u promociji u viši rang.

Podsjetimo, Marić je u svojoj trofejnoj karijeri nastupao za Dinamo, Newcastle, Porto i Panathinaikos. Dres hrvatske reprezenatcije je preko glave navlačio 19 puta, a kao najveći uspjeh ističe se, jasno, francuska bronca.



Tagovi

Druga HNLNK RudešSilvio MarićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti