Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik u drugom poluvremenu slomio Jarun i uhvatio priključak sa Zrinskim

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 16:53

Pobjedom momčadi pod vodstvom Marija Carevića završeno je 11. kolo

U posljednjem susretu 11. kola Prve NL, Jarun je u Zaprešiću ugostio momčad Šibenika, a gosti su uvjerljivo slavili s 3-0. Sva tri pogotka pala su u drugom poluvremenu, a zahvaljujući ovim bodovima, Šibenik se na vrhu ljestvice ponovno izjednačio sa Zrinskim. Obje momčadi imaju po 23 boda, ali Šibenčani imaju znatno bolju gol razliku, kao i slavlje u jedinom dosadašnjem međusobnom omjeru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) .

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri gostiju. Prijetili su preko Poze, Majića i Torresa, ali domaći čuvar mreže Luka Savatović bio je odlično raspoložen.

U nastavku dvoboja, Šibenik je vrlo brzo naplatio bolju igru. U 51. minuti Savatović je prvo obranio pokušaj Kolege, ali u nastavku akcije Ivan Božić je sjajno zabio petom nakon prizemnog ubačaja s desne strane. Majstorski potez!

Petnaestak minuta kasnije, Šibenčani su povećali prednost. Majić je proigrao Torresa koji je mirno primio loptu u 16-ercu i rutinski matirao Savatovića. Konačan rezultat postavio je Roko Brajković sjajnim potezom u prvoj minuti sudačke nadoknade. Sve je sam iskreirao, ušao u sredinu i s ruba 16-erca prekrasno naciljao suprotni kut.

U sljedećem kolu, Jarun će dočekati Zrinski, dok Šibenik očekuje gostovanje u Vukovaru. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaNK ŠibenikNK Jarun

Ostale Vijesti