Bruno Fantulin/PIXSELL
Bruno Fantulin/PIXSELL

Šibenik se oglasio po pitanju Jakoliša: „Osigurali smo sredstva, ali nismo postigli dogovor s njim“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.01.22. | 10:25

Na Šubićevcu želi zadržati Marina Jakoliša, a pregovori s njim još uvijek traju

Jedna od većih tema ovog prijelaznog roka je gdje će iduću polusezonu nastaviti Marin Jakoliš. Kad je odlazio iz Hajduka ispraćen je na Šubićevac s podsmijehom zbog učinka koji ostavio iza sebe u bijelom dresu, a onda je doma doživio preporod. Danas je nakon jesenskog dijela treći strijelac HNL-a s deset golova, a ispred njega su samo Josip Drmić i Marko Livaja.

Poznat je dogovor Šibenika i Hajduka o otkupnoj klauzuli za Jakoliša, a klub sa Šubićevca bi to htio ubrzati i odratiti taj posao do kraja. Ipak, nešto se pita i Marina Jakoliša. Još jučer su se pojavile informacije da je pred povratkom na Poljudi da će biti na današnjoj prozivci, a onda je on sam demantirao izjavivši da ima koronu i da će se još dugo oporavljati.

O svemu se oglasio i Šibenik danas službenim priopćenjem.

„Nastavno na pitanje od velikog interesa šibenske sportske javnosti, odnosno status Marina Jakoliša, igrača HNK Hajduk Split na posudbi u HNK Šibenik, ovim putem ističemo kako je novi suvlasnik i investitor g. Marino Jurić osigurao i pripremio sredstva za otkup igrača.

Bez obzira na želju HNK Šibenik i osigurana sredstva za otkup, u ovom trenutku nije postignut dogovor s Marinom Jakolišem. HNK Šibenik, bez obzira na istek roka do 31.12.2021. za otkup igrača iz Ugovora o njegovoj posudbi, nastavlja intenzivne pregovore, kako s Marinom Jakolišem i njegovim agentom, tako i s HNK Hajduk Split.

Marin Jakoliš službeno je pozvan na prozivku igrača 5. siječnja u 11 sati, te očekujemo da će se igrač odazvati ukoliko zbog zdravstvenih razloga ne bude spriječen, a ovim mu putem želimo brz oporavak.

HNK Šibenik će sukladno obećanju novog suvlasnika i investitora, pravovremeno i transparentno obavještavati javnost putem medija, kako o situaciji s Marinom Jakolišem, tako i o svim drugim pitanjima vezanim za klub“, stoji u priopćenju koje potpisuje odvjetnik Stipe Grubišić koji zastupa investitora Marina Jurića.


Tagovi

NK ŠibenikMarin JakolišPrva HNLHajduk

Ostale Vijesti