Pixsell
Pixsell

Šibenik iz Dinama vraća talentiranog napadača, Carević ističe da mu 'fali širine'

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.08.23. | 09:45

1.NL počinje 11. kolovoza kada Šibenik na Šubićevcu dočekuje viceprvaka Vukovar 1991.

Hrvatski drugoligaš Šibenik približava se kraju priprema pred početak nove sezone u kojoj će igrati Prve NL u drugom rangu hrvatskog nogometa. Narančasti su od ispadanja iz HNL-a napravili brojne promjene. Na klupu je sjeo bivši hajdukovac Mario Carević, a u kadar je stigao dosta veliki broj novih igrača. Ambicija Šibenika je ekspresni povratak u HNL, no Carević tvrdi kako Narančastima još uvijek fali 'širine'.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Moram izraziti zadovoljstvo pripremnim periodom. S ozljedom problema ima samo Osmanković, svi ostali su u pogonu. Pripremne utakmice pokazale su što nam nedostaje - širine. Za biti konkurentan u kontekstu naših rezultatskih ambicija, moramo se osnažiti. Trenuto raspolažemo s 12-14 kvalitetnih igrača, za iskorak ćemo trebati proširiti konkurenciju, poduplati pozicije. 1.NL je iznimno kvalitetna, mogu nas sasjeći ozljede, kartoni...", rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Šibenik je upriličio 75. rođendan Zagore iz Unešića, utakmica je završila 2-2, a Carević nije bio najsretniji prikazanim.

"To je bila prilika nekim mladićima da konačno pokažu jesu li materijal za Šibenik. Nažalost, nisu me uvjerili da jesu, morat ćemo se nekim azahvaliti. Nema tu sentimenta prema nikome, ako si igrač kao što misliš, onda to moraš pokazati na terenu", rekao je među njima, ali je i pohvalio kadeta (17 godina) Lovru Kulušića koji se priključio prvoj momčadi i koji je na pripremama zabio tri gola.

Carević je na pripremama igrao s trojicom i četvoricom u zadnjoj liniji. Carević je za kraj obznanio da se Šibenik dogovorio s mladim napadačem Ivanom Laćom (20), djetetom Šibenika koji je 2021. prešao u Dinamo.

Pred Šibenikom je tradicionalni prijateljski turnir u Zmijavcima, a Narančasti će u polufinalu igrati protiv domaćina Croatije. 1.NL počinje 11. kolovoza kada Šibenik na Šubićevcu dočekuje viceprvaka Vukovar 1991. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikMario CarevićPrva nogometna liga

Ostale Vijesti