REUTERS/Alessandro Bianchi
REUTERS/Alessandro Bianchi

Senzacija na pomolu: Ante Ćorić vraća se u HNL?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.07.22. | 18:53

Naravno, ako pristane na njene uvjete koji će zasigurno bit puno manji od 1,2 milijuna eura godišnje, koliko ima trenutno u Romi

Ante Ćorić slovio je za jednog od najvećih talenata HNL-a još u tindejdžerskim danima, ali onda je njegova karijera krenula čudnim putem i nestao je iz vreve. Nakon briljantnih partija u dresu Dinama, Ante je zakoračio ambiciozno u Rim, ali ondje se nije snašao. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Zürichu, ali Švicarci nemaju novac za otkup njegova ugovora pa se hrvatski nogometaš vratio u Romu. I što sad?

Talijani i dalje nemaju Antu u planu korištenja za bilo kakve svoje ambicije, tako da će Hrvat potražiti novu sredinu. Zapravo, novo-staru. Naime, prema spekulacijama u novinarskim krugovima, Ante bi se mogao vratiti u HNL. Razlika je jedino što dres više ne bi bio plave boje, nego bijele, ali ne onaj splitski. Nekadašnji dragulj maksimirske svlačionice trebao bi stići na - Rujevicu.

Ćorić bi do kraja prijelaznog roka, piše 24sata, trebao postati slobodan igrač te stići u redove Rijeke. Naravno, ako pristane na njene uvjete koji će zasigurno bit puno manji od 1,2 milijuna eura godišnje, koliko ima trenutno u Romi.

(E.G.)


Tagovi

Ante ĆorićHNL

Ostale Vijesti