Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Senzacija iz Londona: Lampard bi se mogao vratiti na klupu Chelseaja, s tim da u cijeli priči ima jedan veliki ali…

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.04.23. | 20:40

On je spreman prihvatiti posao ako Boehly i društvo pošalju ponudu.

I dok se čeka Julian Nagelsmann, iako se posljednje vrijeme sve više priča i o Luisu Enriqueu, engleski mediji, a potom i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, danas javljaju kako postoji mogućnost da se na klupu Plavaca vrati klupska legenda Frank Lampard.

Donedavni trener Evertona, koji već u svojem CV-u ima godinu i pol dana na klupi 'svojeg' Chelseaja, posljednja je tri mjeseca bez kluba, a na Stamford Bridgeu razmišljaju da ga postave za novog/starog trener kluba, ali samo do kraja sezone.

Nagelsmann ili Luis Enrique bili bi dugoročni projekt, njima bi se povjerenje dalo tek na kraju sezone kako bi mogli krenuti 'od nule', a dotad bi ovu sezonu do kraja mogao izgurati čovjek koji je sinonim za Chelsea.

Lampardu je, navodno, ova ideja Boehlyja i društva dobro sjela, s tim da on vjeruje da bi si eventualnim dobrim rezultatima mogao 'kupiti' još jedan mandat na klupi Plavaca.

U svakom slučaju, ovih je dana posebno zanimljivo na Stamford Bridgeu. Hoće li se Lampard vratiti ili će netko između Luisa Enriquea i Juliana Nagelsmanna odmah zasući rukave i krenuti na posao, tek treba vidjeti, ali do kraja tjedna bi nogometna javnost trebala dobiti odgovore na sva svoja pitanja.

Super Frank se vraća kući? Zvuči zanimljivo, pa čak i ako je samo na par mjeseci…



Tagovi

Frank LampardChelseaLuis EnriqueJulian Nagelsmann

Ostale Vijesti