Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

SASTAVI (Lokomotiva - Dinamo): Jakirović bez iznenađenja, Čabraja s dva oporavljenika

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.04.24. | 15:31

Prijenos je na Max Sport 1 i HRT 2 od 17 sati

Aktualni prvak Hrvatske, Dinamo, u 31. kolu HNL-a gostuje u Kranjčevićevoj gdje ih očekuje ogled protiv Lokomotive. Dinamo u proljetnom dijelu sezone, u domaćim natjecanjima, ima 12 pobjeda uz dva remija i jedan poraz, s tim da su Plavi u posljednjih šest utakmica upisali isto toliko pobjeda uz gol-razliku 13-2. Dinamo je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici svladao Varaždin s 2-1, s tim da je rezultat mogao biti puno uvjerljiviji da su se realizirale neke velike prilike. Lokomotiva je također slavila protiv Varaždina, ali u gostima i to 2-0. Što se međusobnog omjera tiče, ove sezone on je 1-1-1, gdje svaka momčad ima i po pobjedu, ali je u statistici i remi iz zadnjeg susreta odigranog u veljači.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Evo za koje su se sastave odlučili trener Jakriović i Čabraja:

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina - Bartolec, Mersinaj, Bubanja, Leovac - Smakaj, Marić - Canjuga, Mudražija, Goričan - Šotiček. Trener: Silvijo Čabraja.

Dinamo (3-4-1-2): Nevistić - Ristovski, Bernauer, Theophile-Catherine - Špikić, Mišić, Sučić, Vidović - Baturina - Petković, Kulenović. Trener: Sergej Jakirović.


Pravdu će zvonko dijeliti Dario Bel (Osijek), Marjan Tomas, Krunon Šarić i četvrti sudac je Zdenko Lovrić, a iz VAR sobeće im pomagati Mario Zebec i Ivan Starčević.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebDinamo ZagrebGNK DinamoHNL

Ostale Vijesti