JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Sanchez s dva gola odveo Inter do šeste pobjede u nizu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.03.21. | 22:42

Nerazzurri i kad ne igraju najbolje djeluju nezaustavljivo te su svakim kolom sve bliži željenom naslovu.

Nerazzurri i kad ne igraju najbolje djeluju nezaustavljivo te su svakim kolom sve bliži željenom naslovu.

U Parmi je odigran susret 25. kola talijanske Serie A u kojem je Inter svladao istoimenog domaćina rezultatom 1:2 te nastavio sjajnu seriju i lov na naslov prvaka Italije.

Inter je od samog početka utakmice bio bolja momčad, već u drugoj minuti Hakimi se našao u solidnoj prilici, ali Sepe dobro reagira te otklanja opasnost pred svojim golom.

Najbolju priliku domaćini su imali u 16. minuti kad je pokušao glavom nakon sjajnog centaršuta, ali Handanović sjajno brani.

Do kraja prvog dijela smo vidjeli tek još jednu ozbiljniju priliku i to Lukakua u prvoj minuti sučeve nadoknade, ali njegov udarac glavom odlazi pored gola.

Nastavak je počeo sjajno za goste koji su u prvih 17 minuta na krilima Sancheza napravili pokazat će se nedostižnu prednost. U 54. minuti Brozović je poslao loptu na Lukakua, koji se pokušao okrenuti s loptom, no obrambeni mu je izbija, ali prema svom golu gdje je najspretniji Čileanac koji zabija za 0:1.

Osam minuta kasnije domaćini su pokušavali kreirati napad, no ostali su bez lopte koja je stigla do Lukakua koji se sjurio do protivničkog kaznenog prostora i servirao je Sanchezu, a Čileanac je  rutinski pospremio u mrežu za 0:2.

Prvi gol Sancheza pogledajte OVDJE.

Drugi gol Sancheza pogledajte OVDJE.

Domaćini u 71. minuti stižu do gola nade. Akcija je krenula od zadnje linije te su loptu prenijeli do suprotnog šesnaesterca gdje Pezzella sjajnim centaršutem pronalazi Hernanija koji još ljepšim udarcem posprema loptu u mrežu za 1:2.

Gol Hernanija pogledajte OVDJE.

No, domaćini osim počasnog gola nisu mogli više napraviti. Bacila je Parma sve karte u napad, ali se Inter dobro branio i na kraju sačuvao prednost te uzeo šestu pobjedu u nizu i gradskom rivalu pobjegao na šest bodova.



Ostale Vijesti