Salah je spreman! Egipatska zvijezda priključila se momčadi dva dana uoči Urugvaja

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.06.18. | 17:07

Prva utakmica protiv Urugvaja ključna je za Egipat.

Zvijezda Liverpoola zaradila je lakšu ozljedu ramena nakon neugodnog pada i zahvata Sergija Ramosa u finalu Lige prvaka, a sada dva dana prije za njih izuzetno važne utakmice postoji velika šansa da od prve minute na terenu vidimo njihovog daleko najvažnijeg igrača. Egipat u petak igra s Urugvajem u 14 sati, a s obzirom na Rusiju i Saudijsku Arabiju bodovi u tom dvoboju Egiptu bi značajno podigli šanse za prolazak u drugi krug.

Bez Salaha nisu mogli zabiti Kolumbiji i Belgiji, on je bio njihov najbolji strijelac u kvalifikacijama i doslovno ih je sam odveo na Mundijal. Protekle sezone zabio je 44 golova za Liverpool u svim natjecanjima i definitivno je jedan od igrača s najboljom formom i pred njim je turnir karijere. Nasreću ozljeda ga u tome nije spriječila, dva dana prije Urugvaja, Salah je u momčadi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="ar" dir="rtl">عودة <a href="https://twitter.com/MoSalah?ref_src=twsrc%5Etfw">@MoSalah</a> للتدريبات الجماعية <a href="https://twitter.com/hashtag/%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B9%D9%86%D8%A9?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#الفراعنة</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/egy?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#egy</a> <a href="https://t.co/IWgmMizn1Y">pic.twitter.com/IWgmMizn1Y</a></p>&mdash; Egypt National Football Team (@Pharaohs) <a href="https://twitter.com/Pharaohs/status/1006857760577851392?ref_src=twsrc%5Etfw">13. lipnja 2018.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Mohamed Salahegipatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti