Action images
Action images

Šahtar senzacionalno pobijedio Real, Berisha sam riješio Ćorlukin Lokomotiv, Sučiću 20-ak minuta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.12.20. | 20:45

U prve dvije večerašnje utakmice pogodaka nije bilo 'na bacanje', ali je zato jako zanimljiv pogled na tablice.

Kako to obično biva utorkom i srijedom, na rasporedu imamo osam vrhunskih utakmica od kojih dvije počinju u ranijem terminu.

Te dvije danas bile su one između Lokomotiv Moskve i Red Bull Salzburga te Šahtara i Real Madrida. Austrijanci su upisali velika tri boda u srcu Rusije (1:3), dok je Šahtar senzacionalno slavio protiv Real Madrida u Ukrajini, ali su i oni igrali na 'gostujućem' terenu (2:0).

Salzburg je golovima Berishe iz prvog poluvremena riješio pitanje pobjednika, iako je domaćin u nastavku umalo uspio sve preokrenuti.

Mladi reprezentativac Njemačke (da, Njemačke) bio je precizan u 28. i 41. minuti, a u oba pogotka talentirani se napadač ponajviše može zahvaliti lošoj intervenciji obrane domaćina.

Prvi pogodak Berishe pogledajte OVDJE

Drugi pogodak Berishe pogledajte OVDJE

U nastavku, domaćin je u 79. minuti zabio za smanjenje iz kaznenog udarca kojeg je postigao Miranchuk.

Nada domaćina trajala je tek dvije minute budući da je u 81. iznimno talentirani napadač Adeyemi zabio za, ispostavit će se i konačnih, 1:3. Pogodak napadača koji bi uskoro mogao putevima Haalanda pogledajte OVDJE.

U drugoj utakmici Šahtar je na domaćem terenu, reklo bi se rutinski, svladao madridski Real. Domaćin je (koji je ovu utakmicu igrao na stadionu najvećeg rivala Dinamo Kijeva) slavio rezultatom 2:0, a pogotke su zabijali Dentinho (57') i Solomon (83').

Real je tokom cijele utakmice bio bolji, stvarali su prilike, napadali, ali put do mreže Trubina nisu pronašli.

Šahtar je svoj prvi pogodak zabio u 57. minuti, a strijelac je bio igrač koji je u igru ušao u 25. minuti umjesto ozlijeđenog Moraesa, Dentinho. Brazilčev pogodak pogledajte OVDJE

Drugi pogodak na utakmici zabio je iznimno talentirani Izraelac Solomon, mladi krilni napadač koji je inače zabio Realu i na Santiago Bernabeu. Pogodak Izraelca iz 82. minute pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, u ovom trenutku Šahtar je druga momčad grupe B, iako trenutno imaju gol razliku 5:12.




Tagovi

Red Bull Salzburg

Ostale Vijesti