Šahtar nudi 12 milijuna eura za veznjaka Modrih

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.01.20. | 08:27

A sad adio...

Prije mjesec dana pisalo se o tome kako su Ajax i Monaco u igri za „šesticom“ Dinama, ali osam milijuna teška ponuda nešto čemu su čelni ljudi Modrih lako rekli ne.

Nadalje, pojavila se priča prije sedam dana kako je na Maksimirsku 128 ove zime sletjela ponuda kluba iz MLS-a koji je bio spreman izdvojiti okruglih 10 milijuna eura za Nikolu Moru, ali ni ta ponuda ne spada u onu sferu „nemoralnih“ pa su ju dinamovci odbili.

Danas se u priču ponovno uključio Šahtar, Dinamov protivnik iz Lige prvaka ove sezone, a prema svemu sudeći i oni bi u svoje redove htjeli zanimljivog veznjaka koji je protiv njih odigrao jako dobrih 180 minuta. SN javljaju kako su Rudari spremni izdvojiti 12 milijuna eura.

Ovaj transfer, iako ova prva cifra ne zadovoljava čelnike Dinama, je više nego lako ostvariv, a mnogi govore kako je Moro već duže vrijeme na radaru Ukrajinaca koji ga sad ove zime žele učiniti svojim igračem pod svaku cijenu.

Sve iznad 15 milijuna eura nešto je što u Maksimirskoj 128 jednostavno neće moći odbiti, ali prvo treba vidjeti kako će u modrom taboru reagirati na ovih 12 milijuna.

Podsjećamo da osim na transferu More, u Dinamu aktivno rade na prodaji Izeta Hajrovića i Marija Gavranovića, a jednako tako za očekivati je da će neki od europskih velikana doći po Brunu Petkovića, Danija Olma ili Dominika Livakovića. Bilo kako bilo, svlačionica Modrih u nastavku bi se zone trebala biti podosta drugačija u odnosu na onu kakva je bila proteklih šest mjeseci.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Nikola MorotransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti