Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Šafarić: "U prvom dijelu igralo se na rubu ozljeda"; Ferenčina: "Gol smo primili iz tragikomične situacije"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 08:01

Novi Varaždin je prvi put slavio na Ivanu Kušeku Apašu.

Varaždin je prvi put od obnove kluba slavio u Koprivnici, protiv regionalnog rivala s 1-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Presretan sam, odigrali smo jednu borbenu utakmicu. U prvom poluvremenu igralo se čvrsto, na rubu ozljeda, ali bez zle namjere. Prava muška, borbena utakmica. Znali smo da moramo prihvatiti duel, svjesno smo im prepustili posjed i čekali svoje šanse. Jednu smo iskoristili, svi smo jako zadovoljni i sretni", rekao je v.d. trenera Varaždina Nikola Šafarić.

Utakmica se igrala po vrlo lošem terenu, Slavenu je imao bolje šanse u prvom dijelu, no, Farmaceuti su upisali šesti poraz u nizu, a za pobjedu ne znaju već osam kola.

"Tvrda utakmica po lošem terenu, bez velikih šansi s obje strane. U prvom dijelu smo bili možda i bolji, no Varaždin je dobro otvorio nastavak i zabio. Gol smo primili iz jedne tragikomične situacije u kojoj je naš stoper kao zadnji igrač krenuo u dribling. Napravio je veliku grešku koju je Varaždin iskoristio. Pokušali smo se vratiti, ali nismo uspjeli. Izgubili smo", rekao je nakon utakmice vidno razočarani Roy Ferenčina.

Varaždin u idućem kolu dočekuje četvrtu Lokomotivu, a Slaven Belupo će imati drugu priliku da izbaci Rudeš iz lige gostovanjem u Rudešu.



Tagovi

Slaven BelupoRoy FerenčinaNK VaraždinVaraždinNikola ŠafarićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti