Ruf mich an: Legendarni Kamerunac odbio Redknappa zbog nevjerojatnog razloga

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.05.17. | 18:37

Benoit Assou-Ekotto odbio je svog starog trenera...

Benoit Assou-Ekotto, nekadašnja velika zvijezda Tottenhama i kamerunske nogometne reprezentacije danas je 33-godišnjak, čije je vrijeme s Metzom, u kojem je proveo proteklih nešto manje od godinu dana izgledno došlo kraju.

U poznim godinama stvar za ovog igrača, koji je poznat po tome što prema vlastitom priznanju uopće ne voli nogomet i ne prati ga osim dok treba igrati prema željama trenera i nema nekog interesa. Osim čovjeka koji se „zaljubljuje“ u svoje vjerne pulene – Harryja Redknappa. Redknapp je uvijek imao svoje favorite koje je povlačio sa sobom gdje god bi stigao, a osim primjerice Nike Kranjčara jedan od njih je i Ekotto. Stoga mnoge nije začudilo kada je popularni engleski trener izjavio da bi ga rado vidio u Birminghamu, bivšem prvoligašu kojeg je jedva spasio od ispadanja u treću ligu ove sezone.

No, postoji jedna prepreka koja bi njegov san ostvarila. Naime, kako je sam Redknapp izjavio, Ekotto ima potpuno druge planove na umu.

''Koja je šansa da ga dovedem u Birmingham? Gotovo nikakva! Dobar je to igrač, baš mi takav bek fali, da bar mogu izvući još godinu dana prije nego odustane od nogometa. Pričali smo, rekao mi je da želi biti pornoglumac'', rekao je Redknapp.

Svakom svoje, valjda…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Harry Redknapp

Ostale Vijesti