NK Rudeš
NK Rudeš

Rudeš potvrdio velik transfer, prodali krilnog napadača u Parmu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 16:53

Nakon nekoliko dovedenih igrača poput Karačića, Dolažela ili Ćorića, bilježimo i jedan odlazak iz Rudeša

Rudeš je na svojim službenim stranicama objavio prilično zanimljiv transfer. Naime, 16-godišnji Andrija Burcar novi igrač slavnog talijanskog kluba, Parme, dvostrukog osvajača bivšeg Kupa Uefe, a danas vodeće momčadi Serie B.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Burcar je rođen 19. siječnja 2008. godine, a u Rudešu je proveo zadnjih dvije godine. Igra na poziciji krilnog napadača, ove je sezone igrao za momčadi kadeta I i kadeta II Rudeša, nastupio je u 21 utakmici, a zabio je pet golova. Svojim igrama zaslužio je i poziv u hrvatsku U16 selekciju.

"Naravno, uvijek nam je žao kada naši, domaći igrači odlaze iz kluba, ali isto tako sretni smo i ponosni što se naš rad prepoznaje i što igrači potekli u našem klubu uspijevaju ostvariti ovakve angažmane. Sve to potvrđuje odličan rad naše nogometne škole, a koju iz godine u godinu dižemo na što višu razinu", rekao je direktor kluba Stipe Čondrić.

Ni predsjednik kluba Josip Šimunić nije skrivao ponos.

"Znamo svi kako je danas teško prodati igrača u ovako slavan klub. Međutim, naš Andrija Burcar uspio je ispuniti sve želje Talijana i postati igrač kluba u kojem su svojevremeno igrali i Gianluigi Buffon, Lilian Thuram, Hernan Crespo, Juan Sebastian Veron, Mario Stanić… Prema tome, s velikim ponosom gledamo na našu nogometnu školu, u kojoj svi talentirani mladići, uz pomoć svojih trenera, mogu dodatno napredovati i rasti", rekao je bivši hrvatski reprezentativac. (G)



Tagovi

NK RudešRudešParmanogometni transferitransferitransferi uživo

Ostale Vijesti