Ronaldo „izuo iz cipela“ Rrahmanija i prekrasno zabio, ali je Verona ta koja slavi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 22:24

Fantastična utakmica u Veroni

Ovaj fantastični Portugalac prije svega nekoliko dana proslavio je svoj 35. rođendan, a najbolji mogući pokoln dao je sam sebi u večerašnjom ogledu protiv Verone.

Hellas Verona, koju s klupe izvrsno vodi naš Ivan Jurić, prva je stigla do vodstva, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak, pomalo kontroverzno, poništen. Takve stvari nisu pretjerno zabrinule Maurizija Sarrija i njegove igrače pa je takou konačnici ipak Juve bio taj koji je stigao do vodstva.

Prvi (priznati) pogodak na utamici vdjeli smo u 65, minuti. Crisitano se driblingom riješio jednog igrača, odigrao dupli pas saBž Bentacurom nakon čega se u punom sprintu uputio prema golu Verone, driblingom „izuo iz cipela“ Rrahmanija, a onda i poentirao kraj nemoćnog Silvestrija.

Majstor ostaje majstor, nebitno koliko godina ima!

Pogodak Ronalda pogledajte u nastavku teksta:

 

 

Ipak, Verona se vraća u 75. minuti. Pjanić je „asistirao“ Boriniju koji prihvaća njegov poklon i zabija lijep pogodak s kojim se domaćin vratio u utakmicu.

Pogodak nekadašnjeg igrača Liverpoola i Milana pogledajte u nastavku teksta:

 

 

Iako su svi mislili kako će utakmica završiti neriješenim rezulatom, nakon pregleda VAR-a sudac je opravdano dodijelio domaćinu kazneni udarac kojeg je Pazzini u 85. minuti rutinski realizirao. 

 

 

Jurićeva momčad do kraja utakmice nije ispustila svoju prednost te su u konačnici slavili, a ovom pobjedom stigli su do fantastičnog šestog mjesta, dok je Juve i dalje prvi, ali ukoliko Inter sutra slavi u gradskom derbiju, Nerazzurri će se ponovno na vrhu bodovno izravnati sa Starom damom.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Cristiano RonaldoAmir RrahmaniFabio Borini

Ostale Vijesti