Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Romano potvrdio da je Vatreni blizu transfera, interesa za njegovim uslugama ima i u Engleskoj

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 08:17

Ipak, talijanski stručnjak za transfere javlja kako je najkonkretniji, a ujedno i najveći interes pokazala Bologna.

Od šest pogodaka koliko ih je ove sezone zabio, Petar Musa njih je četiri postigao tako što je utakmicu započeo na klupi. Stasiti hrvatski napadač u portugalskom gigantu Benfici ima ulogu 'zlatne zamjene', na prste jedne ruke mogu se nabrojati utakmice u kojima nije sudjelovao, no isto tako se na prste jedne ruke mogu nabrojati i utakmice u kojima je bio starter.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nezadovoljan minutažom, ne i formom, Musa je odlučio kako je vrijeme za odlazak iz Portugala. Za Vatrene je dosad skupio šest nastupa, a kad bude upisao i sedmi, izgleda kako se neće više voditi kao član portugalskog velikana. Za njegovim je uslugama interes pokazala Genoa, trenutno 12. momčad Serie A, a to da im novaca ne nedostaje zna praktički cijeli svijet budući da je transfer Radua Dragusina trenutno najveći u zimskom prijelaznom roku. Rumunj je, prije 10-ak dana, zgotovio transfer iz Genoe u Tottenham, a Spursi su za njega izdvojili 25 milijuna eura. Dio tog novca, izgleda, ne bi treba dugo ostati u Genoi, već bi se mogao ekspresno proslijediti prema Benfici…

Musa, jasno, ne bi koštao 25 milijuna eura, no Genoa bi svakako mogla platiti nešto više od prvotno očekivanog budući da su se u utrku za potpisom 25-godišnjeg Hrvata uključili klubovi iz Njemačke, Francuske, MLS-a te Engleske. Tako barem tvrdi Fabrizio Romano koji također dodaje kako bi Musa do kraja mjeseca trebao pronaći novi klub, što u prijevodu znači da se uskoro očekuju nove informacije po pitanju odlaska Vatrenog iz Benfice.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Fabrizio RomanoPetar MusaZimski prijelazni rok 2024.Zimski prijelazni rokBenfica

Ostale Vijesti