ALBERTO LINGRIA/Reuters
ALBERTO LINGRIA/Reuters

Roma raskida ugovor s Džekom, poznata i njegova zamjena

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.04.21. | 09:42

Rješavaju se klupske legende i trećeg najboljeg strijelca Vučice.

Corriere dello Sport, talijanski sportski list, piše kako je vrijeme Edina Džeke u redovima Vučice očito došlo kraju.

Klub planira raskid suradnje s BiH napadačem koji će na ime odštete dobiti 7.5 milijuna eura kluba s Olimpica, a čini se kako su nešto slabija forma u posljednje vrijeme te sukobi s trenerom Fonsecom presudili u odluci sportskog direktora Tiaga Pinta.

Džeko je u Romi od 2015. godine, a isprofilirao se kao jedan od najboljih nogometaša koji su igrali u svlačionici kluba iz talijanske metropole te je u 251 utakmici zabio 116 pogodaka. Po toj je statistici treći najbolji strijelac kluba u povijesti iza neprikosnovenog Tottija (307) te Roberta Pruzza (138).

No, CdS navodi i ime njegove zamjene, a to bi po svemu sudeći trebao biti 27-godišnji napadač i kapetan fenjeraša Torina, reprezentativac Andrea Belotti.

Radi se o nogometašu koji već nekoliko godina spašava i drži Torinu u prvoligaškom društvu, ali mu je očito prekipjelo te i on traži iskorak u karijeri. Iako je Belotti na meti brojnih europskih velikana (Chelsea, Lyon, Atletico, između ostalih), njemu je milija opcija ostanka na Čizmi te se čini kako bi Roma mogla imati prvenstvo prilikom kupovine igrača, premda, Milan je također zainteresiran...



Tagovi

RomaEdin DžekoAndrea Belotti

Ostale Vijesti