Riyad prelazi u Džedu: Zvijezda Manchester Cityja stiže u Saudijsku Arabiju!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.07.23. | 15:15

Al Ahli je ovog ljeta već doveo Eduarda Mendyja i Roberta Firmina.

Uz prvaka Al Ittihad, u kojem igraju Karim Benzema i N'Golo Kante, Al Hilal u kojem igraju Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinković Savić i Malcom, Al Ettifaq kojeg je preuzeo Steven Gerrard, a u kojem igraju Jordan Henderson i Mousa Dembele, te, dakako, Al Nassr s našim Marcelom Brozovićem, Alexom Tellesom i superzvijezdom Cristianom Ronaldom, legitimni kandidat za naslov prvaka Saudijske Arabije bit će Al Ahli iz Džede koji je nakon Eduarda Mendyja i Roberta Firmina dogovorio dolazak zvijezde Manchester Cityja Riyada Mahreza za iznos od, pišu engleski mediji, 40 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 32-godišnji Alžirac član je Manchester Cityja od 2018., u kojeg je stigao iz Leciestera s kojim je 2016. senzacionalno osvojio naslov prvaka Engleske. U dresu Građana upisao je 236 nastupa i zabio 78 golova uz 59 asistencija. S Cityjem je osvojio 11 trofeja, pri čemu trostruku krunu prošle sezone - Ligu prvaka, englesko prvenstvo i FA kup.

"Došao sam u City osvajati trofeje i uživati u svom nogometu i postigao sam sve to i puno više. Imao sam pet nezaboravnih godina s ovim nogometnim klubom, radeći s nevjerojatnim igračima, fantastičnim navijačima i najboljim menadžerom na svijetu," poručio je Mahrez na oproštaju.

Tijekom karijere igrao je i za Le Havre, te Quimper.

Za alžirsku vrstu je upisao 83 nastupa i postigao 30 golova.

Prvenstvo Saudijske Arabije počinje 11. kolovoza.

(G/Hina) 


Tagovi

Riyad MahrezAl AhliManchester Citysaudijska nogometna ligaSaudijska Arabija

Ostale Vijesti