PIXSELL
PIXSELL

Rijeka uoči Hajduka apelira: "Navijači, suzdržite se od govora mržnje"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 11:40

'Čupavo je' između Armade i Torcide pa su se domaćini potrudili podsjetiti svoje navijače što (ne) činiti i koje su rigorozne posljedice moguće

Među dvije današnje HNL utakmice nalazi se i Jadranski derbi. Izravna bitka za prvo mjesto na tablici kreće u 18.30 sati i svi očekuju da bude vatren, a osim na terenu, mogao bi biti i na tribinama isti takav.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaći je klub zbog toga upozorio svoje navijače da se suzdrže od govora mržnje, osobito nakon poruka upućenih Livaji.

Priopćenje Rijeke prenosimo u cijelosti:

"Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK "Hajduk" neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima. Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15:30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara 2 sata nakon utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje."



Tagovi

TorcidaArmadaHNLHajdukRijekaHNK Rijeka

Ostale Vijesti