Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Rijeka se zahvalila Gorici i potvrdila da je klupu preuzeo Željko Sopić

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.08.23. | 20:12

Očekivana vijest s Rujevice.

Nije nikakva novost, no sada je i službeno potvrđeno - Željko Sopić novi je trener HNK Rijeka, objavljeno je na klupskoj web stranici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Sporazumnim dogovorom HNK Rijeka i HNK Gorica, Sopić je sa sadašnjim klubom dogovorio raskid ugovora, te će u idućim danima preuzeti momčad Rijeke. HNK Rijeka ovim putem zahvaljuje HNK Gorica na korektnom odnosu i dogovoru kojim je omogućeno da Sopić preuzme klupu riječkog prvoligaša", navode iz Rijeke.

Sopić je kao igrač nosio dresove Zagreba, Borussije Mönchengladbach, Slaven Belupa, Lokomotive. Po završetku igračke karijere vodio je Rudeš, Dinamo II, Dinamo, Al Ain te Sabah FC, te Goricu s kojom je ostvario zapažene rezultate u HNL-u.

Na klupi Gorice vodio je 24 službene utakmice u kojima je upisao sedam pobjeda, devet remija i osam poraza, no ono što je najvažnije, briljantnim izvedbama u proljetnom dijelu sezone, pridonio je ostanku Gorice u elitnom razredu hrvatskog klupskog nogometa. (G)



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaHNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNLtransfertransfer blogtransferitransferi uživoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti