Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Rendulić: “Protiv Rijeke su nam se dogodili propusti koje smo skupo platili, Šibenik možemo dobiti“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.07.21. | 22:26

Susret HNK Gorice i Šibenika je na rasporedu sutra od 21:00 sati.

HNK Gorica je novu sezonu otvorila porazom od Rijeke na Rujevici rezultatom 2:0. Momčad Krunoslava Rendulića odigrala je solidnu partiju, ali su bodovi ostali na Kvarneru. Sutra momčad iz Velike Gorice ima popravni ispit kad na svom terenu dočekuje Šibenik, a taj susret je za trenera Gorice ima dodatan motiv jer se prošle sezone nije na najbolji način rastao s momčadi sa Šubićevca.

"Analizirali smo ogled s Rijekom i dojam se nije promijenio. Odigrali smo dobru utakmicu, sve čestitke igračima na angažmanu, ali dogodili su nam se propusti koje smo skupo platili. Sad nas čeka Šibenik, koji je u Osijeku odigrao jako dobro, unatoč porazu 0:3, što znači da ćemo mi morati biti na visokoj razini. Vjerujem da i hoćemo, da možemo dobiti utakmicu", izjavio je trener Rendulić.

Nakon kormilara Gorice pred novinare je izašao dokapetan Aleksandar Jovičić.

"Šibenik je u značajnoj mjeri promijenio momčad u odnosu na prošlu sezonu, ali pokazali su u prvom kolu da su opet dobri. Bit će to teška utakmica, kao i svaka u ovoj ligi, no mi smo domaćini i moramo se tako postaviti od prve minute", izjavio je Jovičić.

Susret HNK Gorice i Šibenika je na rasporedu sutra od 21:00 sati.



Tagovi

HNK GoricaNK ŠibenikKrunoslav RendulićAleksandar Jovičić

Ostale Vijesti