Rebićevom prodajom zaradit će čak tri kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.02.20. | 08:16

I to će biti poprilično dobra zarada za svo troje...

Već ranije smo izvijestili kako je Eintracht izvjesio cijenu za Antu Rebića. Klub iz Frankfurta će od Milana ovog ljeta tražiti ogromnih 40 milijuna eura, a prema posljednjim nastupima hrvatskog reprezentativca, Zvone Boban i Paolo Maldini će morati isplatiti tu cifru.

Sjajno je krilo u zadnjih mjesec i pol dana zabilo šest golova u Serie A te je uz povratnika Zlatana Ibrahimovića glavna poluga trenera Stefana Piolija. Iz tog razloga ne čudi što će Rossoneri ići u taj posao s njemačkim prvoligašem, a ukoliko do tog posla u konačnici i dođe, od njega će profitirati čak tri kluba.

Osim Eintrachta, dio spomenutih 40 milijuna eura zaradit će i Fiorentina koja je na ljeto 2018. prodala Rebića u Bundesligu. I to će zaraditi popriličnu lovu jer su tada u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj će zaraditi polovicu od tog iznosa, što znači da Eintrachtu ide tek 20 milijuna, a druga polovica klubu iz Firence.

Svoj dio kolača dobit će i RNK Split koji je u transferu 2013. godine ugradio klauzulu prema kojemu i njima ide dio odštete za novi transfer, a talijanski mediji tada su pisali o cifri od 20% iznosa.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ante Rebić

Ostale Vijesti