Real ponovno ispod zone Lige prvaka u Primeri, Čop izborio jedanaesterac

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.01.19. | 22:33

Odigrane su tri utakmice 18. kola La Lige.

U 18. kolu Primere, najveće iznenađenje prvenstva, Alaves, upisao je novu pobjedu. Ovaj put su na svom terenu pobijedili Valenciju koja muku muči ove sezone, a rezultat je bio 2-1.  Ipak, ispočetka je izgledalo ad bi 'Šišmiši' vrlo lako mogli izvući pozitivan rezultat iz ove utakmice.

U 14. minuti poveli su gosti preko Danija Pareja, ali već sedam minuta kasnije Baston poravnava rezultat. Sve do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao, a poto u posljednjoj minuti regularnog dijela Tomas Pina zabija za – ispostavit će se – konačni rezultat.

S ova tri boda Alaves je, barem privremeno, zasjeo na 4. mjesto ljestvice s bodom više od Real Madrida koji ima utakmicu manje.

U prvoj utakmici dana, Rayo Vallecano je u Valladolidu neočekivano pobijedio istoimenog domaćina, a pogodak odluka pao je već u prvoj minuti. Tada je Alvaro Medran, na asistenciju Embarbe, zabio za konačnih 1-0.

Rezultat se mogao promijeniti u 88. minuti, ali Michel nije iskoristio jedanaesterac koji je izborio hrvatski napadač Duje Čop.

Posljednju utakmicu večeras odigrali su davljenik Huesca i pretendent na nastup u Ligi prvaka, Betis. I u ovoj utakmici vidjeli smo iznenađenje. Andalužani su prokockali vodstvo od 1-0 koje im je donio Sanabria u 55. minuti iz kaznenog udarca.

Prvo je u 74. minuti Ferreiro zabio za poravnanje rezultata, a pet minuta kasnije Rivera zabija za oduševljenje navijača posljednjeplasirane momčadi prvenstva.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Duje ČopDani ParejoHuescaAlavesValladolidRayo Vallecano

Ostale Vijesti