Real oteo igrača Atleticu, ali i Barceloni: Hernandez danas obavio liječnički pregled u Madridu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.05.17. | 20:27

Dogovoren je kontroverzan transfer

Čini se da je sve dogovoreno – Theo Hernandez lijevi bek Atletico Madrida (trenutno na posudbi u Alavesu) danas je uspješno obavio liječnički pregled u Madridu, a očekuje se kako će Kraljevski klub i službeno potvrditi transfer nakon što Alaves protiv barcelone 27. svibnja odigra finale Kupa.

Ral je odlučio platiti odštetnu klauzulu u iznosu od 24 milijuna eura pa će Hernandez od iduće sezone nositi bijeli dres, bez da je, dodajmo, ikada obukao dres Atletico Madrida.

Ove vijesti izazvale su žestoke reakcije u španjolskoj nogometnoj javnosti, jer se duže vrijeme govorilo o tome kako će Henrandez karijeru nastaviti u Barceloni kao pojačanje u obrani. Navodno je Barca ponudila istu cifru, ali je mladi branič na koncu odabrao Kraljevski klub.

Španjolski nogometni portal Don Balon prenosi kako je vijest izazvala potres i u svlačionici Barcelone – Lionel Messi koji trenutno pregovora oko novog ugovora, vijest da Hernandez odlazi u Real navodno nije dočekao najmirnije. Očito će uprava Barcelone morati pronaći neko drugo rješenje u obrani kao garanciju svom najboljem igraču da će od iduće sezone moći računati na kvalitetnije suigrače…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Theo Hernandez

Ostale Vijesti