REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Rasprodane ulaznice za prijateljsku nogometnu utakmicu Portugala i Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 15:24

Portugal i Hrvatska su dosad igrali međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno

Rasprodane su sve ulaznice za prijateljsku nogometnu utakmicu između Portugala i Hrvatske koja će se igrati 8. lipnja u Lisabonu, priopćio je Portugalski nogometni savez.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Više nema ulaznica za utakmicu Portugala i Hrvatske na Nacionalnom stadionu", navedeno je u priopćenju.

Nacionalni stadion u Lisabonu, poznat i kao sportski kompleks Jamor, prima oko 37.500 gledatelja. Portugal je posljednji put igrao ondje prije deset godina kada je ugostio Grčku u remiju 0-0.

Portugal i Hrvatska će odigrati pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva koje se igra od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj. Hrvatska će prvenstvo otvoriti 15. lipnja sa Španjolskom, a u skupini su još Italija i Albanija.

Portugalci su, pak, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pobijedili u svih deset odigranih utakmica pa vjeruju u ponavljanje uspjeha iz 2016. godine kada su osvojili naslov prvaka.

Portugal i Hrvatska su dosad igrali međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno.

Na Nacionalnom stadionu otvorenom 1946. godine Portugal je dosad odigrao 50 utakmica, a pobijedio u njih 21.

Hrvatska je prošle godine osvojila srebrnu medalju u europskoj Ligi nacija te je bila treća na Svjetskom prvenstvu 2022.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Portugalska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaprijateljske utakmice

Ostale Vijesti