Rapsodija Hrvata: Raspoloženi Budimir sa dva gola donio preokret protiv Bologne! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.11.17. | 20:45

Odličan nastup hrvatskog napadača.

U 12. kolu talijanske Serie A, Crotone je u gostima slavio protiv Bologne sa 3:2, na krilima hrvatskog napadača Ante Budimira, koji je dvaput tresao mrežu domaćina i oba puta u ključnim trenucima.

Bologna je povela u 38. minuti zahvaljujući raspoloženom Simoneu Verdiju iz slobodnog udarca, Budimir je izjednačio iz odbijanca na 1:1 samo četiri minute kasnije. U prvoj minuti sudačke nadoknade, Verdi je ponovno doveo domaćine u vodstvo, također iz slobodnjaka, a u nastavku su se Crotone i Budimir pobrinuli za preokret. Prvo je u 68. minuti Trotta izjednačio iz jedanaesterca, a onda je Budimir, inače bivši igrač Intera i Lokomotive, samo dvije minute kasnije još jednom zatresao mrežu za pobjedu i to sa ruba kaznenog prostora iz drugog udarca.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/5tj4RyXBRt0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Podsjetimo, Budimir je u prošlom kolu u dvoboju protiv Fiorentine stigao do svog prvog pogotka u dresu Crotonea, koji je sada ubilježio drugo uzastopno slavlje, treće ukupno ove sezone, za važan bijeg iz zone ispadanja.

Serie A, 12. kolo, rezultati:

Bologna - Crotone 2:3 (Verdi 38', 45+1'/Budimir 42', 70', Trotta 68' 11m)

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ante BudimirCrotone

Ostale Vijesti