ALBERT GEA/Reuters
ALBERT GEA/Reuters

Rakitić strijelac u rutinskom slavlju Seville protiv Granade

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.04.21. | 20:19

Andalužani se pridružili stiskavcu na vrhu tablice.

Danas se u Španjolskoj igra/igralo nekolicina krucijalnih susreta za nastavak tj. rasplet prvenstva.

Jučerašnjim remijem protiv Betisa, Real Madrid uvelike si je upropastio šanse za titulom, ali na koju može računati Koemanova Barcleona. Messi i društvo išli su u goste kod neugodne Žute podmornice te su na koncu slavili 1:2 nakon preokreta kojeg im je donio Griezmann.

S tim slavljem, Barcelona se izjednačila s Realom na 71 bodu, ali imaju utakmicu manje od Madrižana. Simenovi Madrižani, pak, vodeća su momčad prvenstva sa 73 boda, ali večeras gostuju kod neugodnog Athletica te bi u Baskiji moglo biti svega.

U utrku se ugurala i Sevilla, koja je s 2:1 rutinski slavili protiv Granade i tako došla do 70. boda na svom kontu.

Veseli činjenica da je u slavlju Andalužana na Ramon Pizjuanu aktivno sudjelovao i naš Ivan Rakitić. On je zabio prvi gol svoje momčadi u 16. minuti, kada je kazneni udarac pretvorio u pogodak neobranjivim udarcem u maniri iskusnog rutinera.

Domaćin je u 53. minuti preko Ocamposa podebljao svoje vodstvo za 2:0. Gomez je probio po lijevoj strani i uputio povratnu loptu, a strijelcu nije preostao težak posao. Gosti su do kraja uspjeli još samo smanjiti, strijelac je bio Soldado iz kaznenog udarca u 90. minuti, ali za veću ambiciju izostalo je vremena.

Napomenimo da je u drugom susretu koji se igrao u istom terminu Celta Vigo s 2:1 nadigrala Osasunu Ante Budimira koji je za poražene goste odigrao cijeli susret. Spomenimo da su strijelci bili Aspas (42') i Murillo (64'), dok je za Osasunu poraz ublažio Torres u 76. minuti iz kaznenog udarca.



Tagovi

SevillaIvan RakitićGranadaLa Liga

Ostale Vijesti