Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Prvi tjedan Šibenčani započeli s 15 igrača na probi, dok su drugi tjedan dočekala samo trojica

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 13:18

Nova sezona počinje za nešto više od mjesec dana.

Nogometaši Šibenika u ponedjeljak su započeli pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati izboriti ekspresni povratak u HNL.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od 15 igrača koliko ih je bilo na probi, njih čak 12 je trener Mario Carevć otpisao nakon početnih nekoliko treninga. Na prvoj prozivci (3. srpnja) bili su Kristijan Luburić, Niko Radujković, Matej Radoš, Luka Botić, Luka Dumančić, Dominik Malenica, Slavko Kasalo, Ivan Abramović, Domagoj Lukač, Tobias Schwede, Stjepan Štefanec, Mate Stojanov, Marko Janković, Dominik Čeko i Mario Mornar, dok će drugi ponedjeljak (10. srpnja) na Šubićevcu dočekati tek Luka Botić, Dominik Čeko i Luka Dumančić.

Valja naglasiti kako bi Šibenčani rado zadržali Nijemca Tobiasa Schwedea, ali se on ipak vratio u Njemačku. Iskusni lijevi bek je čak 11 godina proveo u Werder Bremenu gdje je igrao za mlađe uzraste i B momčad, a kombinirano u karijeri ima 135 nastupa u drugoj i trećoj njemačkoj ligi. Prošle sezone je bio član Saarbrückena, a u ovom trenutku nije poznato hoće li Schwede prihvatiti ponudu Narančastih ili će u domovini pokušati pronaći novi angažman.

Do početka 1. NL ostalo je nešto više od mjesec dana, a Naračasti sezonu otvaraju na svojem Šubićevcu (12. kolovoza, 17.30 sati) protiv Vukovara 1991 čiji čelnici ovog ljeta rade jako kvalitetan posao te bi baš ova dva kluba mogla biti i dva najveća konkurenta u borbi za prvim mjestom. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikPrva nogometna liga

Ostale Vijesti