REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Prva reakcija nizozemskog izbornika nakon ždrijeba: "Hrvati imaju jako puno iskustva, a u Kataru smo vidjeli koliko je teško s njima igrati"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.01.23. | 13:43

59-godišnji Nizozemac hvali Dalićevu selekciju

„Želimo igrati napadački“, poručio je Ronald Koeman nakon što je prije koji dan preuzeo kormilo nizozemske reprezentacije od Louisa van Gaala. Koliko napadački, Hrvatska će se imati prilike uvjeriti 14. lipnja u Rotterdamu u ogledu polufinala Lige nacija.

Friški izbornik Oranja oprezan je uoči tog ogleda, a nakon današnjeg ždrijeba Lige nacija u Nyonu nahvalio je nogomet kakav prezentira selekcija Zlatka Dalića.

„Vidjeli smo koliko je teško igrati protiv Hrvatske u Kataru. Oni imaju jako puno iskustva u svojim redovima i zabilježili su odlične rezultate na velikim natjecanjima zadnjih godina“.

Koemana, dakle, jako brzo očekuje turnir i prilika za osvajanje trofeja.

„Jako se veselim tom turniru. Uvijek je dobro igrati za nešto, osobito nakon što smo izgubili finale 2019. godine pa sada to želimo ispraviti. Drago mi je i što se utakmice igraju u Nizozemskoj, to je sjajno za naše navijače, ali i za nas“, podvukao je 59-godišnjak. (pz)


Tagovi

Ronald Koemannizozemska nogometna reprezentacijaLiga nacijaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti