HNK Rijeka
HNK Rijeka

Prošlo ljeto pojačao Rijeku, sada je otišao na posudbu nakon samo dva nastupa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.03.24. | 19:31

Nije se iskazao na Rujevici, a karijeru nastavlja u trećoj ligi

Ovosezonsko pojačanje Rijeke neslavno je završilo svoju epizodu na Rujevici. Steven Juncaj je nakon samo dva nastupa i odigrane tek 34 minute u riječkom dresu napustio prvoplasiranu momčad Hrvatske nogometne lige te je do kraja lipnja posuđen američkom Michigan Starsu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovo 27-godišnje lijevo krilo porijeklom iz Crne Gore, u kolovozu prošle godine potpisao je dvogodišnji ugovor za Rijeku, a tim je povodom izjavio:

“Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost. Moj otac je iz Crne Gore odrastao je prateći jugoslavensku ligu. Poznavali smo hrvatske momčadi, Rijeka je bila jedna od njih. Bio sam opsjednut Rijekom jer to je klub pored mora i uvijek sam govorio ocu zamisli da jedan da mogu tamo igrati, to bi bilo sjajno”, kazao je Juncaj.

No, priliku je dobio tek dva puta, a nastupio je u dvobojima Kupa protiv Libertasa i Cibalije.

Zanimljivo, klub u kojem će Steven Juncaj biti na posudbi u vlasništvu je njegovog oca Georgea te se natječe u trećem rangu američkog nogometa. Prije dolaska u Rijeku, Steven Juncaj igrao je za slovensku Goricu, čiji je jedan od sponzora također bio George Juncaj.



Tagovi

Steven JuncajHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferitransferi

Ostale Vijesti