Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Pretprošle sezone je bio lider obrane Lokosa, a sad je dobio otkaz u Rumunjskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.01.23. | 18:11

Po odlasku s Kajzerice je promijenio tri kluba, a sad je ponovno u potrazi za angažanom.

Nakon svega pola godine u rumunjskoj Craiovi, grčki stoper Kyriakos Papadopoulos postao je slobodan igrač. Povremeni grčki reprezentativac i nekadašnji igrač Schalkea 04, Bayer Leverkusena, RB Leipziga, ali i Lokomotive, ove je sezone skupio svega devet nastupa za rumunjsku momčad, a na odlazak se odlučio nakon što je vidio kako ga talijanski strateg Nicolo Napoli ne vidi kao prvu opciju na mjestu stopera.

Papadopoulos je bio član Lokosa u sezoni 20./21., a po odlasku iz kluba igrao je za Al-Fayhu (Saudijska Arabija), Atromitos (Grčka) i ranije navedenu Craiovu. Za reprezentaciju Grčke skupio je 35 nastupa i četiri pogotka,

Grčki mediji navode kako do razlaza nije došlo zbog problema s ozljedama, već međusobnog nezadovoljstva. Craiova je u ovom trenutku 10.momčad Superlige, a na početku sezone je klub napustio Dominik Kovačić, još jedan bivši član Lokosa, koji igra u mađarskoj Kisvardi gdje ima status nezamjenjivog prvotimca.

Papadopoulosu se nekad davno predviđala velika karijera, mnogi su vjerovali da će posati jedna od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, ali zbog učestalih ozljeda nikada nije uspio ispuniti svoj puni potencijal. (I.A.S.)



Tagovi

Kyriakos PapadopoulosLokomotiva ZagrebUniversitatea CraiovaRumunjska prva liga

Ostale Vijesti