Action images
Action images

Preko predgrađa do Otoka: Alen Halilović na rubu prelaska u klub iz Championshipa?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 08:24

Je li to dobar potez za talentiranog ofenzivca kojeg su nekada zvali 'hrvatski Messi'?

Prije dva tjedna Alen Halilović bio je u centru pažnje svih domaćih medija. Svaki dan pojavio bi se neki novi 'zainteresirani' klub, pričalo se o mogućem prelasku u Hajduk, u brazilski Vasco de Gamu, ali kako to obično biva, ništa od toga nije se u konačnici realiziralo.

Kontakti su vrlo vjerojatno postojali, baš kao i oni s Bešiktašem, ali Alen je odlučio kako neće žuriti s odabirom novog kluba koji bi mu prema svemu onome što je pokazao unazad nekoliko sezona trebao biti 'novi početak'.

Danas se pojavila nova priča, novi klub, nova potencijalna destinacija, a kako javljaju Sportske novosti, priča je itekako ozbiljna.

Naime, riječ je o engleskom drugoligašu Bimingham Cityju, klubu za kojeg već drugu sezonu standardno igra Ivan Šunjić i koji se trenutno nalazi na 17. mjestu engleskog Championshipa.

Zasad nije poznato na koliko dugo bi se Halilović potpisao svoju vjernost engleskom klubu, ali budući da oni nisu dobro krenuli u ovu sezonu uoči koje su imali veoma visoke ambicije te su se nadali da bi do kraja sezone mogli osigurati mjesto koje ih vodi u play-off, jasno je kako im je svaka pa i najmanja pomoć potrebna.

Podsjećamo, Halilović je ovog ljeta sporazumno raskinuo ugovor s Milanom nakon čega je slobodan igrač. Netko koga su zvali hrvatskim Messijem i tko je u karijeri igrao za klubove poput Dinama, Barcelone i HSV-a sada se nalazi na prekretnici karijere...

Birimgham City? Ne zvuči nemoguće, a u slučaju da se transfer uistinu dogodi, moglo bi ispasti kao veoma dobar potez kako engleskog drugoligaša, tako i ekstremno talentiranog veznjaka koji još nije pokazao ni 'kvarat' onoga što on može...


Tagovi

Alen HalilovićBirmingham CityChampionshiptransferi

Ostale Vijesti