Prekaljeni HNL-ovac zabio u debiju za svoj novi klub u Ekstraklasi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 19:28

Na odličan način predstavio se svojem treneru i navijačima.

Utakmica je završila rezultatom 0-1 za gostujuću momčad, a naš lijevi branič zabio je jako lijep pogodak za vodstvo svoje momčadi u 62.minuti.

Šiglec je dijete Zagreba iz kojeg je 2015. godine otišao u Slaven Belupo. U Koprivnici se zadržao dvije godine nakon čega ga je za 130 tisuća eura kupila slovenska Olimpija. Od siječnja 2017. bio je član slovenskog prvoligaša, a ovo ljeto se odlučio na novi iskorak u karijeri te se ovaj 28-godišnjak skrasio u poljskom Slasku. U bivšem klubu mu nisu radili probleme prilikom transfera pa je u Slask stigao kao slobodan igrač.

Njegova tržišna vrijednost prema transfermarktu iznosi 650 tisuća eura, a ukoliko nastavi sa ovako dobrim igrama kao što je to bilo danas, vjerujemo kako će ona još rasti.

Dino je u svojem prvom službenom nastupu za svoj novi klub zabio i prvi pogodak, a bombu ovog rođenog Purgera pogledajte u nastavku teksta:

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/Q6eW" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Dino ŠtiglecSlask WroclawNK ZagrebEkstraklasa

Ostale Vijesti