Predivna gesta Cardiffovih navijača - koreografijom odali počast nestalom Argentincu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.02.19. | 21:38

Nesuđeno pojačanje...

U posljednjoj utakmici 25. kola Premiershipa, Cardiff je na svom travnjaku pobijedio favorizirani Bournemouth rezultatom 2-0. Oba pogotka na utakmici djelo su Bobbya Reida, koji je u 5. minuti poentirao iz jedanaesterca, a konačni rezultat postavio je u prvoj minuti drugog dijela na asistenciju Gunnarssona.

Međutim, puno veću pažnju javnosti privukla je koreografija domaćih navijača kojom su odali počast nestalom Emilianu Sali. Podsjetimo, avion u kojem se nalazio argentinski napadač, putovao je iz Nantesa u Cardiff - čije je novo pojačanje trebao postati - ali putem je nestao te je potraga za njim prekinuta nakon nekoliko dana neuspjelih pokušaja.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">For Emiliano.<br>For David.<a href="https://twitter.com/hashtag/CityAsOne?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CityAsOne</a> <a href="https://t.co/80bLhSBt87">pic.twitter.com/80bLhSBt87</a></p>&mdash; Cardiff City FC (@CardiffCityFC) <a href="https://twitter.com/CardiffCityFC/status/1091761480255631360?ref_src=twsrc%5Etfw">February 2, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(Foto: Reuters/screenshot)

Tagovi

Emiliano SalaBobby Reid

Ostale Vijesti