Reuters
Reuters

Poznati španjolski novinar: Modrić je dobio 'nemoralnu' ponudu iz Saudijske Arabije, razmišlja o prihvaćanju!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.06.23. | 19:12

Hrvatski kapetan bi za dvije godine igranja zaradio 100 milijuna eura!

Ramon Alvaez de Mon, poznati španjolski novinar, komentator i autor te, kako sam tvrdi, ponosni član Real Madrida, na svojem YouTube kanalu tvrdi kako je Luka Modrić dobio novu ponudu iz Saudijske Arabije u iznosu od nevjerojatnih 80 milijuna eura plus dodatnih 20 ako odradi obje sezone na Bliskom Istoku. Alvarez de Mon, također, tvrdi kako Modrić razmišlja o prihvaćanju ponude!

Modrića, navodno, vabi saudijski Al Ahli, klub kojeg su kroz povijest vodila dva Hrvata, Luka Peruzović (od 2000. do 2002.) i Branko Ivanković (tri mjeseca 2019.), a sada je na pragu dovođenja Sergija Ramosa, s kojim je Luka Modrić dugi niz godina dijelio svlačionicu u Real Madridu.

Saudijska liga u velikoj je ekspanziji. Nakon Cristiana Ronalda (Al Nassr), u saudijsku ligu došao je Karim Benzema (Al Ittihad), Leo Messi bio je blizu Al Hilala, a idući su na redu, javljaju inozemni novinari, N'Golo Kante, Sergio Ramos i, po svemu sudeći, Luka Modirć.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, u ovom trenutku najizglednije je da će Modrić produžiti s Real Madridom na još godinu dana, a onda, pred odlazak u zasluženu igračku mirovinu, odigrati godinu, dvije u nekoj egzotičnoj zemlji poput Saudijske Arabije ili SAD-a.

No u svijetu nogometnih transfera, nikad se ne zna...

Luka Modrić, sigurni smo, u ovom trenutku ne razmišlja o svojoj klupskoj budućnosti, već je maksimalno fokusiran na dvoboj polufinala Lige nacija protiv Nizozemske u Rotterdamu 14. lipnja.... (rv)



Tagovi

Luka ModrićReal MadridSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti