Potvrđeno: Dinamo pobijedio Salzburg, veliki crnogorski talent stiže na Maksimir

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.02.20. | 10:35

Poznata je i cijena.

Prošlog smo tjedna pisali o tome kako je Dinamo zainteresiran za dovođenje Stefana Milića, velikog talenta Budućnosti i Crne Gore, koji je ujedno i najmlađi kapetan u povijesti kluba. Sada je stigla i potvrda ovih informacija, a kako prenose crnogorske Vijesti, posao je već gotov i Milić će preseliti na Maksimir.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić jučer navečer je u Podgorici dogovorio sve detalje s upravom Budućnosti – odšteta će iznositi 500 tisuća eura + 20 posto od sljedećeg transfera.

Stefan Milić će potpisati petogodišnju suradnju s Modrima, ali će do ljeta ostati na posudbi u Budućnosti, na čemu su Podgoričani inzistirali jer žele zadržati ključnog igrača u borbi za naslov prvaka, a i zbog propozicija tamošnje lige moraju imati jednog igrača u postavi koji je mlađi od 21 godine.

„Točno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na posudbi do ljeta“, rekao je sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević, a prenosi Mozzartsport.

Milić je najmlađi kapetan u povijesti Budućnosti, već godinu i pol predvodi obranu Podgoričana, a standardan je i u mladoj reprezentaciji Crne Gore. Ovo je druga velika prodaja nekog igrača budućnosti u Dinamo, a led je probio Fatos Bećiraj prije deset godina kada je za 650 tisuća eura stigao u zagrebački klub.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Stefan Milić

Ostale Vijesti