Potvrda sjajne sezone: Vlašić u najboljoj momčadi lige i drugi najbolji ocjenjeni igrač

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 10:57

Hrvatski reprezentativac je odigrao sezonu an vrlo visokoj razini.

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je fantastičnu sezonu u dresu moskovskog CSKA.

Iako je njegov klub izgubio mjesto u Ligi prvaka, Krasnodar na trećem mjestu mu je pobjegao za dva boda, ruski velikan zaigrat će u Europskoj ligi, a najzaslužniji za to svakako je ibvši igrač Hajduka.

„Niksi“ je nakon jednogodišnje posudbe prošlog ljeta otkupljen za 15,7 milijuna eura (prema Transfermarktu), a to je višestruko vratio već sada. U 30 prvenstvenih nastupa zabio je odličnih 12 golova čemu je pridodao još i pet asistencija. Zasjeo je na četvrto mjesto ljestvice strijelaca skupa sa Sobolevim iz Spartaka i Mirančukom iz Lokomotiva, a priznanje za sjajnu sezonu stiglo je i od strane ruskog medija Sport-Express.

Prema njihovoj statistici, 22-godišnji ofenzivni veznjak je zaradio ukupnu ocjenu 6,33, što ga smiješta na drugo mjesto, odmah iza Artema Dzyube (6,55). Nikola je izabran i u najbolju momčad lige zajedno još sa Grzegorzom Krychowiakom, Aleksejem Mirančukom (Lokomotiv), Douglasom Santosem, Serdarom Azmunom, Branislavom Ivanovićem (Zenit), Igorom Akinfeejevim, Mariom Fernandezom (CSKA) i Wandersonom (Krasnodar) i Samuelom Gigotom.

S druge strane, najbolja momčad ruske Premier lige od strane SofaScorea se razlikuje, ali Vlašić ostaje konstanta jer se našao i u njihovom najboljem sastavu.

 


Tagovi

Artem DzyubaNikola Vlašić

Ostale Vijesti