POPRAVNI LISTIĆ: Južnoamerikanci odlučuju o plasmanu u drugu fazu Cope Libertadores

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.05.17. | 21:28

Pogledajte koje se parove isplati odigrati tijekom noćnih sati…

Za one koji su pali na nogometnim i hokejaškim parovima preko dana (ili će tek pasti) složili smo POPRAVNI LISTIĆ. Danas vam donosimo tri para Cope Libertadores koji mogu odlučiti putnike u drugi krug. Iz današnje ponude Germania Sport kladionice izdvojili smo sljedeće parove:

MELGAR - RIVER PLATEN (golovi na utakmici, tip oba daju i 3+, tečaj 1,87)

Slavni argentinski klub predvodi ljestvicu s 10 bodova i u ovom dvoboju im je potreban remi kako bi kolo prije kraja i matematički osigurali prvo mjesto. S druge strane peruvianski Melgar lovi pobjedu koja ga može ostaviti u igri za drugi krug. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka, no ono što možemo očekivati je puno golova. Na utakmicama Rivera do sada je padalo nešto manje od četiri gola, a na utakmicama Melgara točno tri s time da je prva utakmica ova dva suparnika završila 4:2 za River.

BOTAFOGO - ATLETICO NACIONAL (ishod utakmice, tip 1X, tečaj 1,36)

Ide jedan zicer. Botafogo dva kola prije kraja ima četiri boda prednosti ispred Atletica iz kolumbijskog Medellina. Brazilski klub pobjedom na domaćem terenu osigurava nastup u drugoj rundi, a to im može omogućiti i remi, ukoliko vodeća ekvadorska Barcelona na domaćem terenu pobijedi  Estudiantes. Botafogo je u prvoj utakmici u Kolumbiji slavio s 2:0.

BARCELONA SPORTING CLUB - ESTUDIANTES (ishod utakmice, tip 1, tečaj 2,20)

Prvaci Ekvadora ove sezone igraju sjajno. Već su osigurali plasman u drugi krug, a sada žele i prvo mjesto što im donosi trijumf protiv neuvjerljivog Estudiantesa koji ima tek jednu pobjedu u ovosezonskoj Copi, i to na domaćem terenu protiv Nacionala, dok su u uzvratu izgubili 1:4. U prvoj ovosezonskoj utakmici ova dva kluba, odigranoj u La Plati, ekvadorska Blaugrana je slavila s laganih 2:0.

Svu ponudu Germania Sport kladionice možete pronaći OVDJE, a ako se želite kladiti na ove parove kao listić ukupni tečaj na njih je 5,59!

*Tečajevi na ove utakmice bili su aktualni u vrijeme objavljivanja teksta i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve nađite OVDJE.

(Foto: Action Imaegs)

 


Tagovi

Copa Libertadoresprognozedojavetipovilistić

Ostale Vijesti