Ponovno večer gostiju u Bundesligi, golijada u Frankfurtu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 22:21

Dan za zaborav kada su domaćini u pitanju...

U 28. kolu Bundeslige, nakon minimalne pobjede Bayerna nad dortmundskom Borussijom, vidjeli smo još jednu gostujuću pobjedu i dva remija. Polako se ispostavlja kako izostaje prednost domaćeg terena bez gledatelja na stadionima, a ovaj dan je još jedan u nizu nakon nastavka nogometa poslije pandemije.

Osim Wolfsburgovog razmontiravanja Bayera u Leverkusenu (1:4) za koji je najzaslužniji dvostruki strijelac Marin Pongračić, Freiburg je ispustio prednost od dva gola u posljednjih deset minuta utakmice protiv Eintrachta.

Vidjeli smo pravu golijadu u Frankfurtu, a počelo je golom gostujućeg veznjaka Grifoa u 28. minuti. Sedam minuta kasnije, Andre Silva poravnava rezultat, a prava ludnica sačuvana je za posljednjih dvadesetak minuta susreta.

 

 

 

 

Prvo je Nils Petersen u 67. minuti zabio za novo vodstvo Freiburga, da bi dvije minute kasnije Holer na asistenciju Grifoa povećao na 3-1.

 

 

 

 

Prerano su se poveselili gostujući igrač jer su u razmaku od tri minute primili dva gola – Daichi Kamada je zabio u 79., a u 82. bod domaćinu donosi Timothy Chandler.

 

 

 

 

Utakmicu bez golova u Bremenu su odigrali Werder i Borussia Monchengladbach.

(Foto: Reuters)


Ostale Vijesti