Policija dočekala Messija i društvo u „neosvojivom“ Quitu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.10.17. | 10:31

Argentina igra povijesni meč u Ekvadoru.

Reprezentacija Argentine u noći s utorka na srijedu igra posljednju utakmicu kvalifikacija za plasman na SP u Rusiju. Gaučosi su trenutno 6. i moraju slaviti kod Ekvadora koji u posljednjih pet kvalifikacijskih utakmica ima isto toliko poraza, ali je zato na domaćem terenu izgubio od Argentine tek dva puta u povijesti. Jednom 1960., a drugi put u kolovozu 2001., prije više od 16 godina. Od tada Ekvadorci na domaćem terenu imaju dvije pobjede i dva remija. Gaučosi nikako da izađu na kraj s rijetkim zrakom koji vlada u Quitu na 2,782 metra nadmorske visine.

Argentina s pobjedom sigurno osigurava plasman u Rusiju, a s remijem vrlo vjerojatno ispada. Messijieva momčad trenutno ima isti broj bodova, ali lošiju gol razliku od Perua koji se nalazi na mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije. Bod više od njih ima Kolumbija koja u utorak gostuje kod – Perua.

Tako da u slučaju remija Perua i Kolumbije, i remija Argentine kod Ekvadora, ispada Argentina! Kako bi se što bolje pripremili na rijetki zrak i teške uvijete koji ih očekuju na Olimpijskom stadionu Atahualpa, reprezentacija Argentine je još jučer sletjela u glavni grad Ekvadora, a Messija, Jorge Sampaolija i društvo dočekala je velika policijska zaštita.

Unatoč tradiciji koja joj ne ide u korist, Argenitna je u ovoj utakmici favorit, a naša kladionica daje tečaj na pobjedu Gaučosa od 1,45. Pobjeda Ekvadora iznosi 6,50, a neriješeno 4,00. Ostale kombinacije na ovaj dvoboj pronađite OVDJE.

> EKVADOR – ARGENTINA: (1 – 6,50; X – 4,00; 2 – 1,45)

(Foto: Action Images)


Tagovi

Lionel MessiJorge Sampaolikvalifikacije za SP u Rusiji

Ostale Vijesti