Petarda Schalkea, Hoffenheim osramoćen na domaćem terenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.09.19. | 21:40

No Krama, no party…

Freiburg je nastavio svoju izvrsnu formu te su se pobjedom protiv Hoffenheima popeli na visoko treće mjesto Bundeslige, a pogotke za domaći sastav zabijali su Gunter (11'), Heberer (38') i Petersen (59').

Iako je Hoffenheim imao veći posjed i veći broj upućenih udaraca prema golu, Freiburg je bio taj koji je stigao do uvjerljive pobjede budući da su vješto realizirali sve prigode koje im je ponudila gostujuća obrana.

 

 

 

 

 

 

Posljednja utakmica na rasporedu bila je ona između novog člana prve lige Paderborna i nekada velikog Schalkea. Rudari nisu imali milosti prema novom prvoligašu te su ima napunili mrežu sa čak pet komada, dok je domaći sastava zabio tek jedan, utješni pogodak.

Utakmica je završila rezultatom 1:5, a strijelci pogodaka bili su Sane(33'), Serdar(49'), Harit (71', 85') i Kotucu(83'), dok je kod domaćina bio precizan Oliveira-Souza (8').

Ovim susretom završeno je četvrto kolo njemačke Bundeslige, a pogotke sa posljednjeg susreta, kao i tablicu nakon kompletno odigranog četvrtog kola, pogledajte u nastavku teksta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto:Reuters)

 


Tagovi

FreiburgAndrej KramarićHoffenheimPaderbornSchalke

Ostale Vijesti