Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters/Matthew Childs

Perez i Ancelotti odlučili tko će biti glavna meta za Benzeminu zamjenu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 20:57

Važan sastanak održan je jučer.

Neovisno o tome kako završi priča o odlasku Karima Benzeme u Saudijsku Arabiju, jedno je sigurno. Real Madrid definitivno želi dovesti novog napadačkog kapitalca, a potreba za klasnom devetkom dovela je do stalnog pojavljivanja imena opcija iz cijele Europe. Od svih njih, Kai Havertz pojavio se kao vrlo izgledno ime, javlja Marca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nijemac je bio na meti Kraljevskog kluba prije tri godine, a san o igranju za Los Blancose ponovno mu je na umu. O mogućim napadačkim metama raspravljalo se na jučerašnjem sastanku Florentina Pereza, Josea Angela Sancheza i Carla Ancelottija u Valdebebasu, a posebno su podcrtali Havertza.

Bit će ovo drugi pokušaj madridskog kluba da potpiše sjajnog Nijemca, nakon što je 2020. završio u Chelseaju za 80 milijuna eura. Ovaj puta, veliki adut Reala je činjenica da Chelsea neće igrati Europu u nadolazećoj sezoni. Manjak je to prihoda za klupsku blagajnu, koji se nekako mora nadoknaditi. Pored toga, Havertz je igrač za Ligu prvaka i ništa manje od toga, tako da bi i taj faktor mogao biti dodatan jezičac na vagi. U korist Madriđana, dakako.

Da je Havertz doista bio ozbiljna tema jučerašnjeg sastanka, tijekom popodneva je potvrdio i poznati transfer stručnjak Fabrizio Romano. Dodao je da njemačkog ofenzivca posebno cijeni Carlo Ancelotti, ali i da Chelsea nema namjeru pristati na posudbu, već isključivo odštetu koja neće biti mala. (I.M.)



Tagovi

Kai HavertzReal MadridChelsea

Ostale Vijesti