REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Pep ima dobre vijesti o Gvardiolu: "Joško trenira bez puno boli, na pragu je povratka"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 10:06

Osim njega, prvi listovi Premier lige, ili kako ga većina zna - Jack Grealish - ima problema s preponama, a u klubu očekuju da će im za Uskrs zeko pokloniti njegov povratak, 31. ožujka protiv Arsenala.

Manchester City je nastavio je svoje snove za naslov u Premier ligi pobjedom od 3-1 protiv Manchester Uniteda na Etihadu u nedjelju poslijepodne. Dva gola Phila Fodena i jedan Erlinga Haalanda vratili su ih na samo bod zaostatka za Redsima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Marcus Rashford zabio je za početno vodstvo Uniteda s 25 metara. Međutim City se vratio u igru ​​i pokazao svoje mišiće. Upravo je Liverpool sljedeći protivnik za City u Premier ligi u nedjelju poslijepodne, za što će Pepu Guardioli biti potrebne sve raspoložive snage koje ima, zbog čega se navijači Građana pitaju - kada se vraćaju Gralish i Gvardiol? Jack Grealish propustio je Manchesterski derbi, dok je Joško Gvardiol bio neiskorištena zamjena na klupi također zbog ozljede.

Prvi listovi Premier lige, ili kako ga većina zna - Jack Grealish - ima problema s preponama, a u klubu očekuju da će im za Uskrs zeko pokloniti njegov povratak, 31. ožujka protiv Arsenala.

"Ne mislim da će se vratiti prije međunarodnih utakmica. Nisam razgovarao s liječnicima, ali mislim da se mora dobro oporaviti kako bismo ga koristili što je više moguće. Imamo alternativu. Neuspjesi u životu su uvijek prisutni i važno je kako ih prevladati", rekao je Pep Guardiola o Grealishu i njegovoj ozljedi.

Što se našeg Joška Gvardiola tiče, on je bio jučer u zapisniku, ali Guardiola nije imao potrebe koristiti ga s obzirom na rezultat na semaforu. Vatreni ima problema s gležnjem i zapravo se može koristiti u nuždi, no Pep ne želi ništa riskirati. Mogao bi Joško zaigrati u srijedu navečer (20.00) bude igrao protiv Kopenhagena u Ligi prvaka.

"Joško je dobar. Trenira bez puno boli. Još uvijek nije trenirao s nama, ali je na pragu da se vrati", kratko je rekao Pep.

Nakon Premier lige i Lige prvaka, City čeka i okršaj s Newcastleom u FA Kupu zbog čega im je odgođeno gostovanje protiv Brightona koje su trebali imati samo 24 sata kasnije.



Tagovi

Jack GrealishPep GuardiolaJoško GvardiolManchester CityManchester UnitedPremiership

Ostale Vijesti