REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Pep i engleski mediji oduševljeni Gvardiolom na stoperu: "Držao je obranu pod kontrolom, bio je puno sigurniji nego prije"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.01.24. | 21:57

Joško Gvardiol odradio je cijelu utakmicu na svojoj prirodnoj poziciji

Aktualni engleski nogometni prvak i pobjednik FA Cupa, Manchester City rutinski se plasirao u 16-inu finala FA kupa uvjerljivom, 5-0 pobjedom protiv Huddersfield Towna.

Za Građane su od prve minute zaigrali Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. Veznjak Vatrenih igrao je do 75. minute, dok je Gvardiol odigrao cijelu utakmicu i to konačno na svojoj prirodnoj poziciji - stopera.

Zadovoljan njegovom izvedbom bio je i trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

"Trebamo obranu na način kako su je danas odigrali Ruben Dias i Joško Gvardiol. Fantastično su držali obranu visoko od našeg gola. Puno toga u našoj igri polako postaju bolje", rekao je Guardiola.

Najskupljim braničem u povijesti nogometa bili su zadovoljni i engleski mediji pa je portal OneFootball pohvalio njegov nastup:

''Gvardiol je više nego dobro držao obranu pod kontrolom i vjerojatno je sretan što je mreža Cityja ostala čista".

Manchester Evening također je bio zadovoljan izvedbom hrvatskog braniča: ''Izgledao je puno sigurnije nego prije. Imao je nekoliko izleta u sredinu i dobro je pomagao Gomezu na lijevoj strani.''


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Joško GvardiolPep GuardiolaManchester CityFA Cup

Ostale Vijesti