Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Page: "Ovo nam je kao pobjeda, moji su igrači kraj utakmice dočekali u suzama"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.03.23. | 23:23

Velški izbornik priznao je nakon utakmice da mu ovaj bod puno znači, ali da sad njegova momčad mora pobijediti Latviju

Dok je velški izbornik Rob Page sabirao dojmove utakmice i velikog boda na Poljudu, u pozadini je kroz zidove još dopirala pjesma velških navijača. Slavili su kao da su pobijedili, a tako se osjećao i Page.

"Osjećamo se kao da smo pobijedili! Zaslužili smo, bili smo vrlo disciplinirani, znali smo da nećemo imati previše prilika. Na kraju smo jednu dobili i iskoristili je.", rekao je Page, koji je, očito, pogodio sa zamjenama. Zabio je igrač s klupe, Broadhead.

"Imali smo planirane zamjene za naše napadače. Na kraju je zabio Broadhead. Znali smo kako ćemo ih rotirati. Ali, bio je to momčadski gol."

Velška reprezentacija nije ista kao prije Mundijala, oprostio se Bale, otišli su još neki igrači. Međutim, ostao je taj isti, momčadski duh, koji donosi rezultat.

 "Kada igramo kao da predstavljamo naše navijače, onda je rezultat ovakav. Moramo graditi dalje na ovom remiju. Možemo još puno napredovati. Bila je ovo jako emotivna utakmica za nas. Mnogi su nakon susreta bili u suzama."

 Što je rekao svojim igračima prije utakmice?

 "Nadali smo se da ćemo imati nekoliko prilika. Rekao sam igračima prije utakmice da ih moraju najbolje iskoristiti. To je bilo ključno. Ogromno je ovo postignuće. Hrvatska je momčad koja ne gubi kod kuće. Luka Modrić je legenda, igrač svjetske klase. Dali smo sve od sebe da zaustavimo Hrvatsku." 

Stalno se postavljalo pitanje kako će izgledati Wales nakon Garetha Balea. 

"Njegova genijalnost sigurno je dodatna dimenzija svakoj momčadi. Ali sada imamo mlade, potentne igrače koji su sposobni igratipresing punih 90 minuta. Život poslije Garetha se nastavlja i za sada imamo pozitivne znakove. Ovaj remi neće značiti puno ako ne odigramo dobro u utorak protiv Latvije.", kazao je velški izbornik. (T.N.)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijanogometna reprezentacija WalesaWales

Ostale Vijesti